@Sandricak: pao cao mala, znaci slika u profilu ti je prava !!! Haos ! i od mene puuuuno pozdrava i hvala da si nam se javila.... poseti nas malo cesce, i ako je za pocetak samo na sajtu !!!
@Sandra-trainer, alias "the one and only": caos i dobro dosla na sajtu, bas se radujem da nam se ovde javljas trudimo se da napredujemo (ili barem odrzavamo)u treningu, ali nema sta - falis nam svima!! skokni malo do nas, pa makar te goran spakovao u torbice
I meni je bila proba super ;-) gott sei dank war ich krank... ali sta vredi, kad cu i ja sledece nedelje morati "ranhalten".... bitte habt ein wenig erbarmen mit uns rauchen ohne kondi ! POZZ
Ej ljudi bas sam pozitivno iznenadjen kako ste uspeli da reaktivirate igrace a dobili smo i novu igracicu! proba je bila dobro pripremljena i odrzana, mnogo ti hvala Radice na trudu i strplenju.
Igraci! voleo bih da radimo malo ozbiljnije, mada za sada dobro napredujemo ..... traceve i razgovore ostavite za pauze..... koreografiju i korake objasnuje SAMO JEDNA osoba a to je TRENER/KOREOGRAF!!!!!!!! ako korak nije jasan pitajte trenera a na suigraca...... jer tako ulazi nemir u probu.... koji onemogucava dobar, disciplinovan rad. A koliko se secam su nasi ciljevi dosta visoki ako hocemo na neka takmicenja.
Ovo naravno nemora da znaci da proba bude bez zezanja i osmeha.....
@Rade: Ich glaube ich werde doch nicht meinen Bauch weg trainieren wollen, alle beklagen sich über irgendwelche Schmerzen und Muskelkater ... oh oh oh dafür bin ich nun wirklich zu alt ....