U gluvo doba noći ulazi pandur u stanicu go k'o pištolj. Presretne ga komandir smene i pita šta je bilo, a on počne da priča: • Bio sam na žurci. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže "sad neka se sve ženske skinu". One se stvarno skinu. Onda ona kaže "Sad nek se muški skinu". Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja. Ona opet kaže "Sad gasi svetlo". Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže "A sad, muški na posao!". I ja doš'o...
Pandur zaustavi vozača i kaže: • Ja tebi četvrti put vičem da ti nešto curi iz kola! Vozač će na to: • A ja tebi opet kažem da je ovo cisterna za pranje puteva!
Pobila se dva tipa na ulici. Usred tuče naiđe policajac i razdvoji ih. • Kako se zovete? • Zoran Petrović! - kaže prvi. • Zoran Mihajlović! - kaže drugi. • Sram vas bilo, braća pa se bijete!
Rodi se dete i čim je izašlo iz majčinog stomaka kaže doktorima: • Dajte mi računar, moram da pišem neke programe! Vide doktori da je dete prepametno i skinu mu pola mozga. Probudi se dijete s pola mozga i kaže doktorima: • Dajte mi digitron, moram nešto izračunati! Vide doktori da je dete i dalje pametno, pa mu izvade i onu drugu polovinu mozga. Probudi se dete bez mozga i kaže doktorima: • Šta je, šta me gledate, pičke?! Vadite lične karte!
Jedan policajac svako jutro ulazi u telefonsku govornicu, podigne slusalicu, nesto progovori, zatim slusa par minuta i izadje van vrlo zadovoljan sa velikim osmjehom na licu. Jedan gospodin, koji svako jutro preko puta te telefonske govornice ceka autobus, pridje jedno jutro policajcu: - "Oprostite, znam da me se ne tice, ali vidim vas svako jutro kako ponavljate ovaj ritual i pitao sam se sto vi to tamo pricate..." A policajac mu odgovori: - "Udjem u govornicu, podignem slusalicu i pitam: Tko je najpametniji na svijetu?, a jedan glas mi odgovora: Ti, tiiiii, ti, tiiiii..."
Zaustavi policajac mladica zbog kontrole alkohola. Policajac: - "Momak vi ste pijani." Mladic: - "Nisam bogami nista pio." Policajac: - "Jesi, jesi kako nisi kada ti se vidi na ocima." Mladic: - "Nisam stvarno, popio sam samo jedan kapucino." Policajac: - "A popio si ti njih i vise!!!"
Policajac zaustavi studenta i reče: - "Molim licnu kartu." Student: - "Nemam." Policajac: - "A čime možeš dokazati ko si ti?" Student: - "Imam index." Policajac: -Pokaži!" Student mu preda index, policajac gleda, gleda, češe se po glavi i na kraju zaključi: ..... - "U, je*ote , al si se ti naputovao."